Шеф-кухар з 20 річним досвідом, з них 10 років за кордоном (Польща, Франція, Росія), 12 останніх років на посаді шеф-кухаря, Executive chef, шукає роботу в ресторані. Розробляю різне меню, складаю калькуляції. Навчаю персонал культурі приготування і подачі вишуканих страв. Готую ексклюзивні замовлення. Хочу вкласти свій досвід в розвиток ресторанного бізнесу. Великий досвід у відкритті ресторанів з «нуля». Сертифікований міжнародним клубом Шеф-кухарів. Готовий до переїзду в Крим, Карпати, і т.д. Я Executive chef повний ентузіазму, уміння і бажання розвивати в Україні концепцію європейського обслуговування клієнтів на вищому рівні.
Мої обов’язки:
* Аналіз наявного асортименту з точки зору оборотності вкладених коштів, аналіз логістичних потоків на виробничому майданчику з точки зору оптимізації трудозатрат на виробництво і відповідність санітарним нормам;
* Внесення пропозицій по оптимізації виробництва продуктів компанії з точки зору ціна-якість-задоволеність клієнтів;
* Розробка і впровадження єдиної системи якості продукції і подачі страв;
* Складання єдиного меню для всіх закладів мережі і налагоджена система порядку розміщення страв меню; організація контролю відпрацювання нових страв;
* Контроль за дотриманням санітарних норм і правил;
* Розподіл виробничого простору на цехи і зони;
* Контроль зберігання сировини, товарів, готової продукції, дотримання товарного сусідства;
* Організація системи контролю термінів придатності сировини і готової продукції;
* Організація технологічних потоків на виробництві;
* Складання та розрахунок технологічних та калькуляційних карт;
* Розстановка персоналу відповідно до технологічної схеми;
* Ведення виробничого контролю,
* Проведення інвентаризацій, планових і позапланових перевірок торгових точок компанії.
Прохання не пропонувати місця роботи, де вимагають стажування, як початок спільної трудової діяльності.
Моє резюме:
1990-1993рр. Франція м. Діжон ресторан «Le Procope» Повар
- Навчання рецептами Класичною Французької кухні.
- Набуття практичних навичок кухаря.
- Практичне закріплення набутих навичок.
1993-1995рр. Польща г.Тарнобжег ресторан «Пані Джюіори» Кухар, Старший кухар
- Продовження закріплення навичок на посаді кухарем.
- Початок праці на посаді старшого кухаря.
- Допомога закладу в розробці нового меню.
- Участь в покращені виторгу ресторану на 10-15%.
1995-1998рр. Росія м. Нальчик ресторан-готель «Долинськ» Кухар, Старший кухар
- Продовження закріплення професійних навичок.
- Стажування і практика на посаді шеф-кухаря.
- Участь та допомога у розвитку ресторанного бізнесу.
1998-2005рр. Польща м. Познань ресторан-готель «Ikar» Шеф-кухар
- Розробка меню, поновлення та впровадження нових страв.
- Підбір та навчання персоналу.
- Навчання персоналу для роботи на новому обладнані.
- Підвищення виторгу ресторану на 15-20%.
2005-2010рр.Польша Росія, Україні (Карпати, Крим) ресторани готелів Шеф-кухар
- Розвиток різномаїтого меню.
- Робота з персоналом по приготуванню страв нового меню.
- Робота з доставкою продуктів.
- Напрямок роботи з підвищенням виторгу ресторану.
З 2007р. сертіфікован від: World Polonia Business Club wraz Kapitula Klubu Szefow Kuchni
URL: | |
---|---|
HTML Link: | |
bbCode: |